Nellikevej 14, Vester Saaby, 4330 Hvalsø, Naturgruppen: 42 18 56 23, Skovgruppen: 21 18 87 31
Forårsprojekt
Hvert forår har vi et forårsprojekt fra Ca. 1. april til d.15. juni.

Her inddeler vi børnene efter alder.
Storegruppen er de børn som har alder til at starte skole den kommende sommer.
Formålet med storegruppen er dels at give børnene nogle gode aldersvarende oplevelser og udfordringer og dels at ryste børnene sammen og som personale have fokus på om der er områder de enkelte børn har brug for særligt at udvikle inden skolesart. Storegruppen har hvert år et større projekt, emnet vælges hvert år. Emnerne kan være mangfoldige : ”vikinger” , ”gamle dage” ” de 4 elementer” er blot nogle af de emner børnene har oplevet. Børnene har en base i forhaven og på terrassen. Børnene kommer på ture ud ad huset til skov eller strand et par gange om ugen. På længere ture til museer med tog og bus, vil forældrene blive spurgt om de kan deltage.

Mellemgruppen er de 4 – 5- årige børn.Mindstegruppen er de 3-4 –årige børn. Afhængigt af børnenes behov og personale resurser laver vi et større eller mindre projekt for denne gruppe børn. Det kan være emner om dyr, kunst i naturen, eventyr, og meget mere. Børnene er også på ture ud af huset til skovene i området et par gange om ugen.

  Vi har tradition for at modtage mange børn i forårsmånederne derfor vil de 3-årige først og fremmest være hjemme og lære den store verden, en børnehave er, at kende. Her hygger vi os med vores dyr, planter og sår i højbedene, leger på vores store naturgrunde og tager på mindre ture i de omkringliggende naturområder.

Billede 1
Sidst opdateret 20. marts 2013