Nellikevej 14, Vester Saaby, 4330 Hvalsø, Naturgruppen: 42 18 56 23, Skovgruppen: 21 18 87 31

Natur Udeliv Fælleskab Kreativitet

 
Naturgruppen har til huse på det lille landsted Agersøgård i V.Såby på en stor dejlig naturgrund ud til åbne marker. Adresse: Nellikevej 14, 4330 Hvalsø Tlf: 42185623
 

Skovgruppen har til huse i Hjortespringhuset ved Ejby med udsigt over Isefjorden og med skoven som direkte nabo. Adresse: Elverdamsvej 188, 4070 Kr. Hyllinge. Tlf: 21188731

 

 

 

Natur-vuggestue starter 1. marts 2018.

Vi har fået godkendelse af vores ansøgning om at etablere en natur-vuggestue-gruppe i vores Natur-gruppe på Nellikevej. Vi har allerede interesserede børn på ventelisten og starter derfor 1. marts 2018. Alle interesserede kan komme på ventelisten ved at skrive til agersoegaard@titibo.dk.

 

Åbningstider:
Naturgruppen: mandag - fredag 6.30 - 17.00
Skovgruppen: mandag - torsdag 6.30 - 17.00 og fredag 6.30 - 16.30

lukkedage i 2018:  11. maj (fredag efter Kr. Himmelfart) og 21-31 december i alt 4 dage.

Besked om sommerferie i juli skal gives inden den 15. maj. Ændringer, der aftales efter denne dato, pålægges gebyr på 300 kr. Dette er indført for at kunne planlægge vores medarbejderes ferie i rimelig tid og for at undgå at bruge vikartimer, hvis der kommer færre børn end planlagt. (Vikarer skal også have besked i rimelig tid). I skal naturligvis holde enkeltstående fridage med kort varsel uden gebyr - det er ændringer af hele uger eller mange dage, vi har i sigtekornet. Det er altid ærgerligt at bruge ressource, når der er mindst behov.   

 

 

Betaling
I 2018 er forældrebetalingen

Børn under 3 år:  3.350 kr./mdr. + 150 kr til frugt-ordning

Børn over 3 år:  1.850 kr./mdr. + 150 kr til frugt-ordning

Frokostordning er fravalgt for alle børn. Der betales i 11 måneder (juli er betalingsfri) direkte til vores konto: 7630-1024527.

Der ydes søskenderabat og fripladstilskud ligesom i de kommunale institutioner.

Vi beder om 2000 kr i depositum, som indbetales samtidig med bekræftelsen af pladsen. Depositum returneres ikke, hvis pladsen frafaldes før start. Depositum returneres, når barnet forlader børnehuset.

 

Måske ny i Agersøgård?

Kom og besøg os. Ring gerne i forvejen, så vi kan afsætte tid til at tale med jer og vis rundt.

Send os en mail på agersoegaard@titibo.dk, så skriver vi jeres barn på ventelisten. Vi kontakter jer, når tiden for mulig start nærmer sig. Så fremt der er plads den ønskede dato, tilbydes man pladsen. Er der flere på listen til samme dato og ikke plads til alle, bliver først eventuelle søskende tilbudt pladsen og derefter det barn, der har stået længst på ventelistenlisten. 
 

Vores forældre siger:

Mange tak for en super dejlig børnehave! Vi har været rigtig glade for at have Signe i skovbørnehave. Jeg synes det er så sejt alt det Signe kan og har lært i børnehaven! Hun er mega selvhjulpen og kan finde rundt og vise vej i ”hendes” skov. Hun har forståelse for hvad tøj der er bedst at have på, og klarer det selv og hjælper gerne lillebror. Og så har hun fået en masse gode legekammerater! Frida Vestergaard, mor til Signe, der skal i skole til maj 2018 (nov 17)

Mange tak for 7 helt fantastiske år med jer! Vi har så mange dejlige minder. Vi kommer helt sikkert til at savne jer meget! Prunelia, mor til Lily, Eowyn og Aleena (maj 2017)

Vi har været meget glade for jer alle sammen. Jeppe er vokset meget som dreng/barn/menneske i tiden hos jer. Han har været rigtig glad for Agersøgaard med alle de faciliteter og kreative udfordringer, han har fået. Vi er meget taknemmelige for den tid vi har haft sammen.  Kærlig Hilsen Stine & Nikolaj (maj 2017)

 

Musikvideoer:

http://youtu.be/AglmQpSJlsQ

http://youtu.be/k9hxqH-zKDE

 

Natur og kreativitet dias show
http://www.youtube.com/watch?v=h2uEsvblsiM